Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mångfald i mat och trevlig personal

Pizzeria Amore är mycket mer än en pizzeria, här finns något för alla. Till och med veganer har flera rätter att välja mellan – det är ovanligt i lunchstaden Västerås.

Annons
God lunch. Gott, prisvärt och mycket att välja på. Lunchkollen ger Amore en stark trea i betyg.

PIZZERIA AMORE. Lunchen på Pizzeria Amore erbjuder mångfald, flera maträtter och varianter på dem. Personalen är trevlig och duktig på service, inredningen är ljus och atmosfären avslappnad.

Luncherbjudandet, som här gäller fram till klockan 15, är 75 kronor för antingen en pizza (1 till 40 på menyn), hamburgare-, gyros-, kebab-, falafel-, pasta- eller salladsmeny inklusive dryck, bröd och kaffe på maten.

Utöver det finns en egen meny för veganer, gluten- eller laktosintoleranta med god veganpizza och kebab, något Lunchkollen ger Pizzeria Amore ett stort plus för.

Pizzorna är goda med krispig botten, färska grönsaker och mycket ost.

Mättande och helt okej smak, tycker Lunchkollen om kebabtallriken som vi testar. Samma omdöme får hamburgertallriken och carbonaran vi äter, pastan är dock lite överkokt.

Falafel med bröd är däremot lite av en besvikelse. Det hembakade brödet är gott men fyllt med för lite grönsaker och bara tre falafelbitar, som visserligen har en krispig yta men inte särskilt mycket smak.

Bland annat finns det 40 olika pizzor att välja mellan på lunchmenyn.

Mer läsning

Annons