Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snabb service – men stillös inredning

Gillar man kebabtallrik är det här stället att gå till. Föredrar man istället falafel får man leta vidare.

Annons
SNABBMATSLUNCH. På Kebab House 1 erbjuds bland annat gyros, kebab och kyckling.

KEBAB HOUSE 1. Inredningen är ganska stillös men det är en lugn atmosfär på kebab-haket på Vasagatan.

På lunchmenyn finns gyros, falafel, kyckling, kebab eller chicken nuggets att välja på. Samtliga går att få som antingen sallad, i bröd eller rulle eller serverat med mos, pommes strips eller ris.

Lunchkollen testar bland annat en falafel med bröd. Brödet är ett trist micrat köpebröd och inte nog med att falafeln är smaklös så saknar den krispighet, är kall inuti och serveras dessutom med för lite grönsaker.

Gyrosen och kycklingen är väl uppskuret och smakar helt okej, vi väljer ris till som visar sig vara saftigt och gott.

Men favoriten på Kebab House 1 är helt klart kebabtallriken. Kebabköttet är riktigt gott och skuret i perfekt tjocklek, pommes stripsen är heta och riktigt krispiga och så smarriga. Det är en rejäl portion som serveras och såserna står framme så att man kan ösa på efter eget tycke. Den milda såsen som serveras till samtliga rätter är god medan den starksåsen mest smakar tomat och starkt.

Lunchpriset på rätterna är 59 till 69 kronor, då ingår dryck, sallad och kaffe. Salladsbaren består av isbergssallad, gurka, tomat, feferoni och rödlök. Kaffet smakar sådär beskt som det kan göra när det stått på plattan för länge.

Servicen är snabb men gör annars inget större intryck på oss.

Perfekta strips och supergod kebab.

Mer läsning

Annons