Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Miljökonferens ställdes in

På tisdagen och onsdagen skulle Envisions 2010, en konferens om hållbar utveckling av miljön, hållits i Aros Congress Center. Men det var för få anmälda så hela konferensen har ställts in.

– Jag kan inte gå in på hur många anmälda vi hade, men det var tyvärr för få. Vi hade ett fint program med många kända föreläsare. Det är därför tråkigt att vi får ställa in. Jag vet inte vad det dåliga intresset beror på. Det kan vara så att det ordnas för många konferenser om miljöfrågor i Sverige och andra länder, säger Linda Jöfelt, som var projektledare för Envisions 2010.

Envisions har ordnats vartannat år i Västerås och i år skulle det bli sjunde gången. Arrangörer är Västerås stad, länsstyrelsen och landstinget.

– Det är inte klart om vi ska göra ett nytt försök med en konferens nästa år. Det får arrangörerna avgöra framöver, säger Linda Jöfeldt.