Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missing People ska hjälpa polisen att leta efter försvunna Fatima

 
Fatima Berggren
Visa alla artiklar

Fatima Berggren, 57, har varit försvunnen i över tre månader sedan hon försvann från sin bostad på Pettersberg i slutet av maj. Nu tar polisen i Västmanland hjälp av Missing People i sökandet efter Fatima.

Annons

Det var den 24 maj som polisen fick in en anmälan om att Fatima Berggren, 57, hade försvunnit från sin bostad på Pettersberg i Västerås.

Polisen har lagt stora resurser på att försöka hitta Fatima och den 1 juni inleddes en förundersökning gällande människorov. Man har sökt på land och i vatten med hundpatruller och dykare, hållit mer än 150 förhör och genomfört tekniska undersökningar. Fatima har ännu inte hittats och det finns inte heller någon som har delgivits misstanke om brott.

Därför kommer polisen nu under vecka 36 att ta hjälp av Missing People i sökandet efter Fatima. Sökinsatsen kommer att utgå från hennes bostad på Pettersberg och man kommer att söka i flera områden runt omkring.

Man vädjar även till allmänheten att kontakta polisen på 114 14 om man vet var Fatima befinner sig eller har annan information att dela med sig av.

Läs också: Polisen misstänker: Försvunnen Västeråskvinna kan ha utsatts för brott

Läs också: Här dyker polisen efter försvunna Fatima