Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkta smällar på Bjurhovda

Flera personer har hört av sig till polisen efter att de har hört avlossade skott. 

Strax före klockan 22 ska det ha hörts flera skott avlossas på Bjurhovda eller Malmaberg.

-Jag satt i sovrummet och hade fönstret öppet. Jag hörde först 3 skott ganska snabbt sedan tre till med lite längre mellanrum, säger Alexander Zidar som bor på Knotavägen. 

- Jag är osäker på om det kom från Bjurhova eller Malmaberg eftersom vi bor mitt emellan. Det lät liksom ett vanligt pistolskott, poff-puff-poff, sedan tre till med längre mellanrum.

Polisen har varit på plats men inte hittat någonting. SOS Alarm har inte heller fått in larm om att någon skulle vara skadad.

-Vi har varit ute med flera patruller i området. Det ska ha hörts flera salvor, och flera oberoende personer har hört samma sak. Men de som har ringt har inte kunnat lokalisera exakt var det skulle komma ifrån, det kan vara svårt att höra, säger Ivan Åslund på polisens länskommunikationscentral.

Vad händer nu då?

- Vi får se om det kommer in fler uppgifter. Även om det bara är smällare är det inte ok heller. Ofta när folk tycker att de har hört en skottlossning är det smällare, men ibland är det förstås skottlossning, säger Åslund.