Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mogen 20-åring med dröm om eget företag

Sebastian Sigges tycker att han efter några tuffa och sorgliga år hittat rätt. Om tio år hoppas han att han har eget företag och fru och barn.

Annons
Mysig stad. Sebastian Sigges gillar Västerås för att det är mysigt. Ännu bättre hade det varit med lite fler affärer.

Bor: I lägenhet i centrum, jag bor hemma fortfarande.

Familj: Mamma. Har även två äldre halvbröder men de bor inte hemma.

Pluggar du: Går på Carlforsska, sista året på samhällsprogrammet med entreprenörsinriktning, tar studenten i vår. Jag började IT-programmet men jag kände hela tiden att det inte var rätt. I tvåan blev min pappa sjuk i cancer och dog bara några månader efter beskedet. Då blev det svart och jag kunde inte slutföra skolan med klassen. Så jag bestämde mig för att söka om tredjeåret med den här utbildningen och det känns jättebra. Vi har ett UF-företag som säljer handtag till plastkassar.

På fritiden: Umgås med kompisar och familjen. Jag gillar att spela golf också men i år blev det inte så mycket. Jag har börjat intressera mig mer för kläder också.

Beskriv dig själv med tre ord: ”Ojdå. Nu gjorde du det svårt för mig.” Sebastian funderar länge och väl. ”Omtänksam. Klok. Och öppen!”

Extra speciellt med att fylla 20: Att gå på Systemet så klart, haha! Och att få gå på Casino Cosmopol i Stockholm ser jag fram emot.

Bra på: Att laga mat. Min pappa var kock och vi brukade laga mat tillsammans.

Mindre bra på: Får ibland beslutsångest.

Drömresemål: Australien och Nya Zeeland. Och Las Vegas!

Favoritfilm: Gudfadernfilmerna. Jag älskar hela serien. Och Sagan om ringen-filmerna också.

Bra och dåligt med Västerås: Att det är lagom stort, det mesta finns. Det är mysigt. Dåligt kanske är att det finns lite för lite affärer att handla i.

Framtidsplaner: Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag känner mig för om jag vill plugga, resa eller jobba. Vi får se.

Om tio år: Har jag ett företag tror jag, vet inte inom vilket område. Och så tror jag att jag bor i Västerås och har fru och barn.

Annons