Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Möller vill se sin mamma på plats i rättssalen

 
Sommarstugemorden
Visa alla artiklar

Johanna Möller, som dömts till livstids fängelse för mordet på sin pappa, kräver att hennes mamma ska komma till hovrätten när den nya rättegången inleds. Hon accepterar inte videouppspelningar från tingsrätten.

Det är Johanna Möllers advokat Amanda Hikes, som i ett yttrande till Svea hovrätt framför kravet att mamman och flera andra vittnen måste höras igen på plats och att de bandade förhören från den lägre instansen inte duger, enligt Johanna Möller, skriver Expressen.

"Förhören avser så pass viktiga delar av utredningen att det vore olämpligt med hänvisning", skriver Möllers advokat Amanda Hikes i yttrandet till Svea hovrätt, enligt Expressen.

Förutom mamman vill Johanna Möller att hennes barn och hennes före detta pojkvän Mohammad Rajabi – som erkänt mordet på pappan och mordförsöket på mamman, som skedde på uppmaning från Johanna Möller – ska komma till Svea hovrätt och förhöras på nytt inför domarna i hovrätten.