Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Montiel bryter med Sirius – öppnar för att stanna i GIF: "Det är absolut ett alternativ"

Mittfältaren Diego Montiel, ursprungligen från Västerås, går skilda vägar med allsvenska Sirius.
Nu öppnar 22-åringen, som för tillfället är utlånad till Gefle, för en fortsättning i klubben.
– Gefle är absolut ett alternativ, om de vill ha mig kvar, säger han till Fotbolltransfers.com.

Diego Montiel kommer inte att återvända till Sirius när hans utlåning till Gefle IF tar slut, avslöjar sajten Fotbolltransfers.com.

I en intervju berättar 22-åringen om beslutet att bryta kontraktet.

– För mig är det viktigt att ha tränarens förtroende och spela, det fick jag inte i Sirius. Därför var det givet för oss att bryta kontraktet, säger han till Fotbolltransfers.com.

Efter bara fem framträdanden i Allsvenskan lånades han alltså ut till Gefle i Superettan. Där har det blivit elva starter hittills.

– Det har gått riktigt bra för min del och för laget. Jag trivs väldigt bra och har fått väldigt stort förtroende från Poya Asbaghi, säger Montiel, som kan tänka sig att stanna i klubben.

– Vi har tre matcher kvar nu, jag kommer göra mitt bästa för att vi ska hålla oss kvar. Sedan får jag kolla vilka alternativ jag har, Gefle är absolut ett alternativ, om de vill ha mig kvar, säger Montiel till Fotbolltransfers.com.

Enligt sajten ska det dock finnas konkurrens från allsvenska klubbar om mittfältarens signatur.