Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Antonio stannar i Indianerna

GP-stjärnan Antonio Lindbäck stannar i Indianerna ytterligare en säsong. Lindbäck skrev på ett nytt kontrakt med Kumlaklubben under onsdagen.

Annons
Antonio Lindbäck

Den gångna säsongen i Indianvästen var som en berg- och dalbana för Antonio Lindbäck. I våras misslyckades Antonio gång på gång för att under hösten visa rena världsmästartakterna. I alla fall om man bortser från den olyckliga insatsen i den avgörande semifinalen mot Vetlanda.

Nu står det alltså klart att Antonio stannar kvar ytterligare en säsong i Indianerna vilken blir hans tredje i Kumlaklubben. Under onsdagen meddelade lagledaren Daniel Andersson Bäckström att Lindbäck skrivit på ett nytt kontrakt.

- Jag är supernöjd med Indianerna. Jag har aldrig haft några problem med att få ut min lön och Indianerna har ett väldigt stabilt lag. Skönt att köra i en klubb som gör rätt för sig, har Antonio tidigare sagt till NA-sporten.

Indianerna har också klart med Niels Kristian Iversen, Danmark, Piotr Protasiewicz, Polen, och Mattias Thörnblom inför nästa säsong.

Mer läsning

Annons