Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Dalle" värvar Sean Banan

Här är Indianernas oväntade nyförvärv: Hiphoparen Sean Banan ska tända laget i slutspelet.
Han handplockas av lagledaren Daniel ”Dalle” Andersson Bäckström.
– Jag satt hemma och lyssnade på musik och tänkte ”honom ska vi ha”, säger ”Dalle”.

Annons
Sean Banan ska väcka Antonio Linbäck och övriga förare i Indianerna.

På tisdagskvällen åker Indianerna till Norrköping och avslutar grundserien mot Vargarna. För att Indianerna ska kunna behålla den fina formen från grundserien tar lagledaren Daniel Andersson Bäckström till extra listiga knep.

Börjar bortaHan har redan bestämt att Indianerna kommer att köra sin första semifinal på bortagrus den 13 september. Till returen hemma i Kumla den 20 september har han gjort klart med artisten Sean Banan, 26. Det kan NA nu avslöja.

– Det gäller att ta till alla knep. Kan vi locka storpublik så kommer förarna att bli ännu mer taggade och det är bara bra för oss. Så jag fick idén att fixa en artist, säger ”Dalle”, som satt hemma och lyssnade på Sean Banan som med dunder och brak slog igenom ordentligt förra året med sin singel ”Skaka rumpa”.Nu uppträder han för första gången någonsin på en speedwaymatch.

– Jag tycker att han är bra. Han är även en roligt komiker. Jag började googla på honom och fick till slut tag i hans manager som hjälpte till att boka in Sean Banan. Han har fullt upp och flyger till Afrika dagen efter.

Känns det inte konstigt att som lagledare göra det här? Som om Sixten Boström i ÖSK skulle boka in Sean Banan till en ÖSK-match hemma mot IFK Göteborg. – Det tror jag inte att han skulle göra (skratt). Det är lite så här med den sporten. Det är mycket annat att tänka på. Just nu sitter jag och försöker att sälja in annonser till vårt matchprogram till semifinalerna.

Vargarna–Indianerna följer du som bäst på na.se och vår matchrapportering som startar klockan 19.00 på tisdagen.

Sean Banan

Namn: Sean Samadi.

Född: 7 april 1985 i Iran.

Bor: Stockholm.

Roll: Komiker, sångare, dansare.

Genre: Hiphop, pop.

Aktiva år: 2006-.

Största merit: Singeln skaka rumpa nådde en åttondeplats på den svenska singellistan 2010.

Aktuell som: Handplockad av Indianernas lagledare Daniel "Dalle" Andersson Bäckström till att uppträdde före och under Indianernas semifinal i Kumla den 20 september.

Mer läsning

Annons