Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hyllar Iversen: ”Räddar oss”

Indianerna tog sin andra seger för säsongen efter 45–43 mot Dackarna.
Lagledare Daniel ”Dalle” Andersson Bäckström tackar Niels-Kristian Iversen för det.
– Han räddar oss i dag, säger ”Dalle”.

Annons

Niels-Kristian Iversen har varit bra hela säsongen. Men insatsen mot Dackarna toppar ändå allt han gjort tidigare. Iversen körde fullt med treor i alla sina fem heat. Indianerna hade greppet om matchen men inför nomineringen närmade sig Dackarna. 42–40 inför sista heatet satte press på Iversen. Som alltså inte visade några nerver och säkrade Indianernas seger.

"En ära"

– Det är en ära att ha honom laget. Spelar ingen roll hur heaten ser ut. Han klarar det ändå. Skönt att han kunde ta en trea där i sista också. Han räddar oss den här gången, säger ”Dalle.

Iversen fortsätter att visa storform och är föraren som ska ta Indianerna tillbaka till toppen.

– Inget snack om att han är bättre i år. Han bara levererar i många olika ligor och åker med ett enormt självförtroende, säger ”Dalle”.

Lindbäck missar SM-finalenEn som har det tyngre just nu är Antonio Lindbäck som åter misslyckades i indian-västen. Lindbäck kraschade i sina två avslutande heat och meddelade efteråt att han avstår onsdagens individuella SM-final i Vetlanda på grund av en lättare knäskada. Antonio räknar dock med att köra GP-tävlingen i Parken i Köpenhamn på lördag.

Mer läsning

Annons