Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Premiär för Femettan - ny nätsatsning på speedway

Årets speedwaypremiär närmar sig. Men redan i dag kan vi presentera en stor nyhet inför säsongen – webbsatsningen Femettan speedway.
Målet är att skapa Sveriges bästa speedwaysajt.

Annons

Femettan är ett unikt samarbete på nätet mellan tidningarna Motala Tidning, Nerikes Allehanda, Norrtelje Tidning och Avesta Tidning. Speedwaymaterialet kommer även att finnas på Karlskoga-Kurirens sajt.

Här kommer du som läsare att kunna följa allt som händer kring Piraterna, Indianerna, Rospiggarna och Masarna under säsongen 2010.

Fokus kommer naturligtvis att ligga på nyheter och matchrapporter. Men det kommer också att finnas förarintervjuer, förhandsmaterial och inslag i webb-tv med jämna mellanrum.

Som läsare får du självklart möjligheten att kommentera och diskutera vad som händer runt lagen och matcherna.

Fram till tisdagens elitseriepremiär blir det en hel del förhandssnack inför årets säsong. På premiärtisdagen kan ni sedan följa matcherna Piraterna-Vargarna, Lejonen-Indianerna och Rospiggarna-Elit Vetlanda direkt på sajten.

Femettan kommer att få en egen fast plats på respektive lokaltidnings webbplats. 

Femettan är ett renodlat webbkoncept som ska ta tillvara nätets fördelar och fungera som ett komplement till papperstidningen.

Den samlade bevakningen på nätet och i papperstidningen ska ge läsarna en heltäckande bild av din favoritklubb samtidigt som Femettan också innehåller merläsning om andra speedwaylag.

Säsongen kan starta!

Mer läsning

Annons