Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rospiggarnas skadeläge ljusnar

Jesper B Monberg är tillbaka på banan.
Och snart även Sebastian Aldén. Rospiggarnas skadeläge har ljusnat betänkligt.
speedway

Annons

– Nu är alla friska och hela igen, säger lagledaren Mikael Teurnberg.

Det är bra besked som Mikael Teurnberg har fått den senaste tiden. Jesper B Monberg, som varit borta på grund av en bruten handled sedan premiären, har redan gjort comeback på banan.

– Han har kört två matcher i Polen, i den första tog han 3 poäng, han vann sitt första heat och nu senast blev det två nollor, men han är på väg tillbaka, säger Teurnberg.

Dessutom verkar Sebastian Aldén, som även han varit borta på grund av en bruten handled i ungefär en månad, göra comeback redan ikväll.

– Aldén är frisk och har tränat både lördag och söndag. Han känner sig så pass frisk att han ska eventuellt köra i morgon (läs ikväll) i division ett med Gasarna och i allsvenskan på torsdag med Masarna, säger Teurnberg.

I samband med att Aldén är tillbaka och tävlar kommer även Rospiggarnas kontrakt med Krzysztof Buczkowski, som debuterade och tog 10 poäng senast mot Valsarna, att brytas då han endast var värvad som ersättare för Aldén.

Om lite mindre än vecka är det dags för match igen, då laget möter Vargarna på hemmaplan. Och med positiva besked är Teurnberg redo.

– Vinsten senast var skön, både för de två poängen och psykologiskt viktig för förarna, mig och även publiken, säger Teurnberg.

– Jag hoppas på en bra höst, det är många som har visat fin form, Ryan har kört riktigt bra, Jagus har också kört bra och Korneliussen har visat bra form.

Mer läsning

Annons