Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Munspelandet lyfte blueskonsert

The Blue Blazers bjöd upp till dans när de besökte Sigurdsgatan 25 i lördags. Ett 50-tal människor hade kommit för att se Västerås bandet uppträda på hemmaplan.

Det var en trevlig stämning i publiken och bandet bjöd på soft blues. The Blue Blazers valde att köra två set, båda seten var ungefär timslånga. Publiken var i medelåldern.

Även fast bandet ville att folk skulle komma upp och dansa så gick det lite trögt till en början. Det var det endast ett par som vågade sig upp på dansgolvet ett flertal gånger. Det andra setet var mer fartigt och under några låtar var dansgolvet nästintill fullt.

Munspelaren Brian Reed gör som vanligt ingen besviken. Hans munspelande är ett karaktärsdrag för bandet.

Vid ett tillfälle vill bandet visa sin tacksamhet till en vän som har betytt mycket för den svenska bluesscenen. De kallar upp honom på scen och han får en specialdesignad t-shirt som tack för att han har ställt upp under årens lopp.

Moa Persson

The Blue Blazers

Var: Sigurdsgatan 25

När: I lördags kväll