Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sven-Ingvars gästar Västerås på sin Sverigeturné

Under 2018 kommer Oscar Magnusson, son till Sven-Erik Magnusson, ge sig ut på Sverigeturnén ”Länge leve Sven-Ingvars!” med bandet.

Annons

Sven-Ingvars valdes 2016 in i Swedish Music Hall of Fame. Oljemålningen av bandet kan man  hitta på Abbamuseet i Stockholm.

Det var den 22 mars i år som Sven-Erik Magnusson, en av Sveriges stora musikprofiler och artister, gick ur tiden. Sonen Oscar Magnusson valde då att ta över som sångare i bandet för att föra musiken vidare.

– Jag ser det, lite avdramatiserat, som att jag flyttar närmare mitten av scenen och att jag kan göra något fint, relevant och bra av det och samtidigt få säga ett slags ”tack för allt pappa”, säger Oscar Magnusson i ett pressmeddelande.

Under våren kommer bandet att gästa elva olika konserthus runt om i landet. Den 11 mars besöker bandet Västerås konserthus.

– Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden, berättar Oscar.

Biljetter till konserten släpps den 25/10 klockan 10.00 på Lifeline.se

Mer läsning

Annons