Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu oklart vad som händer med de anställda på Media Markt

Nyheten om att norska Expert-koncernen inom kort tar över bland annat Media Markt på Erikslund och vad det kan innebära för kunderna, är inget som varuhuschefen i Västerås Joel Söderberg vill kommentera.

Annons

Enligt uppgifter till branschtidningen Market har norska Expert-koncernen köpt elektronikjätten Media Markts samtliga 27 butiker i Sverige. Kedjans nya namn hävdas att bli Power, precis som koncernens elektronikvaruhus och mindre butiker i Danmark, Finland och Estland går under.

Men vad kommer det egentligen att betyda för kunderna och de anställda i butiken i Västerås? Joel Söderberg, varuhuschef på Media Markt på Erikslund, vill inte ge några kommentarer utan hänvisar till Media Markts PR- och kommunikationschef Anna Sjödin.

– Det här är ett rykte som handlar om en ägarfråga, därför kan vi inte kommentera det. Därför hänvisar vi vidare tillvåra ägare i Tyskland, säger hon till VLT.

Media Saturn Holding, det tyska ägarbolaget, vill heller inte kommentera ”marknadsspekulationer och rykten”.

Nu har VLT:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare- och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera VLT:s nya app här.

Mer läsning

Annons