Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kokpunkten rekryterar

Anställningsprocessen har redan börjat. "Många av jobben kommer att gå till västeråsare", säger verksamhetschefen. 

Annons

Rekryteringen av personal till upplevelsebadet Kokpunkten har redan inletts. Totalt handlar det om 150 – 200 nya arbetstillfällen på sikt, enligt ett pressmeddelande.

– Många av jobben kommer att gå till västeråsare och förhoppningsvis kommer även Kokpunkten att generera en del inflyttning till Västerås. Att få vara med och skapa en betydande mängd arbetstillfällen känns givetvis bra med tanke på konjunkturen. Många har redan kontaktat oss med frågor om när vi ska börja rekrytera. Både västeråsare men också personer utanför länet, säger Kokpunktens nya verksamhetschef Johan Björkman.

Rekryteringen kommer inledningsvis att fokusera på baddelen och senare övergå till att hitta rätt personer till Kokpunktens övriga delar.

De befattningar som Kokpunkten efterfrågar just nu är en teknik – och driftansvarig, som ska sköta all fastighetsteknik, vattenrening och IT. En upplevelseansvarig, som ska sköta receptionen, bemanning och utveckling av badet, men även se till besökarnas säkerhet. En ansvarig för snabbmatsrestaurangen, kaféet och vinbaren söks också. En kommunikationsansvarig som ska sköta all marknadsföring, PR och försäljning, samt en ansvarig för administration och ekonomi.

Kokpunkten är planerad att invigas i höst. Badet är byggt i åtta våningar i en 100 år gammal byggnad. Hela Kokpunkten beräknas ha 600 000 besök per år när det är fullt utbyggt.

Mer läsning

Annons