Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Niclas från Västerås har Sveriges bästa hemma-bio

Niclas Lindström i Hökåsen försvarade sin SM-titel i bästa privata biograf. Hans hemma-bio är komplett med perfekt akustik. ljudsystem och bild.

Det finns till och med kiosk och popcorn-maskin i familjen Lindströms biograf som Niclas byggt helt själv.

- Jag kapade taket på garaget och byggde på en våning, säger Niclas Lindström.

Bilder från bygget och biografen finns att se på hemsidan biobygget.se.

Redan förra året ansåg juryn i Hemmabio-SM att Niclas biograf är landets bästa. Men Niclas har inte slagit sig till ro, utan jobbar hela tiden på att förbättra bion med både nya filmer, ny inredning och ny teknik.

– Det är väldigt kul att få vinna igen! säger han. Jag tävlar i en slags proffskategori mot några andra biobyggare som är mycket seriösa så därför blir det något slags giganternas kamp.

Juryn består av representanter för en hemmabiobutikkedja i Stockholm och Göteborg. De har tidigare varit på plats hos Niclas. Förutom äran och en massa uppmuntran från olika håll vinner Niclas Lindström 20 000 kronor och ett hedrande diplom som ska få sin plats i Niclas biolounge.