Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nilsson Lindelöf nobbades – nu rasar agenten: "Pinsamt för svensk fotboll – blir pajasnivå"

Landslagsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf blev inte nominerad till priset som "Årets försvarare" på Fotbollsgalan.
Nu rasar agenten Hasan Cetinkaya mot juryn.
– Det är pinsamt för svensk fotboll, säger han till SportExpressen.

Många reagerade tidigare i veckan när Victor Nilsson Lindelöf inte ens blev nominerad på Fotbollsgalan. Inte minst spelarens agent Hasan Cetinkaya.

Nu går han ut och sågar juryn fullständigt i en intervju med SportExpressen.

– Det är pinsamt för svensk fotboll att Victor inte är nominerad och det går väl knappt att ta på allvar? Jag vet inte vilka som sitter i juryn men det blir pajasnivå på det hela när inte "Vigge" ens är nominerade i kategorin Årets back, säger han till SportExpressen och fortsätter:

– Det här året vann han ligan med Benfica, han vann cupen, har spelat i Champions League med både Manchester United och Benfica och har dominerat i landslaget. Det är som sagt pinsamt, säger Cetinkaya till tidningen.

► Läs också: Nilsson Lindelöf petas – inte ens med på bänken i stormötet: "För långsam"

Juryn, som bland annat består av förbundskaptenen Janne Andersson och den assisterande förbundskaptenen Peter Wettergren, nominerade i stället landslagstrion Andreas Granqvist, Mikael Lustig och Ludwig Augustinsson.

Hasan Cetinkaya representerar, förutom Lindelöf, bland annat Emil Forsberg, Robin Olsen och Martin Olsson.

– Jag har pratat med Victor och har sagt till honom att skita i det här. Det blir på en så låg nivå. Han bryr sig inte. Han koncentrerar sig på att spela matcher med United nu och har fullt fokus på det och det kommande playoff-spelet med landslaget, säger Hasan Cetinkaya till SportExpressen.

Den 23-årige försvararen är inne i en tuff period just nu och fanns inte ens med på bänken när Manchester United slog Tottenham med 1–0 hemma på Old Trafford under lördagen.

MER LÄSNING

► Läs också: Dyraste försvararen genom tiderna – men "Vigge" är INTE nominerad till årets back: "Får inget säga"

► Läs också: United-experten toksågar Nilsson Lindelöf efter jättetabbarna: "En fara för sitt lag"

► Läs också: Totalsågas i brittisk media efter plattmatchen: "Nilsson Lindelöf är en tragedi"