Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nödvändigt byte

Vid niotiden på onsdagen sattes en ny glasskiva på den högteknologiska toaletten som blivit utsatt för glaskross.

Det är inte Västerås stad som ansvarar för  den handikappsanpassade toaletten vid korsningen Stora gatan och Slottsgatan, utan det är företaget JCDecaux. De skickade ut Jyrki Kemoff och hans team från Kemoffs Åkeri och Entreprenad för att ersätta det krossade glaset. Det var också de som monterade glaset när den högteknologiska toaletten byggdes.

–Det gick mycket bra, vi fick till det direkt. Det är meningen att hålen i glaset ska passa med väggen man vet ju aldrig, säger Jyrki Kemoff från Kemoffs Åkeri och Entreprenad.

Han och hans team monterade upp den 430 kilo tunga glasskivan på drygt en halvtimme. Till hjälp hade de en lyftkran med en sugkoppsanordning som Jyrki Kemoff styrde.

Det här var första gången glaset på toaletten krossades sedan den högteknologiska toaletten stod klar i oktober.

–Toaletten är snygg som bara den så jag hoppas att den får stå oskadd i framtiden. Men om det skulle hända något så får vi såklart åka och fixa det igen, säger Jyrki Kemoff.