Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Caesars - en svettig succé

Garagerockbandet Caesars spelade på Pluto i lördagskväll. Rockveteranerna visade upp sin bästa sida och bjöd på en mycket lyckad spelning.

Annons
När Caesars spelade på Pluto var det högt tryck i lokalen. Foto: Hanna Weiderud

Caesars verkar inte märkta av tidens tand. De bjöd på en skarp och samspelt uppvisning i lördagskväll. Deras garagerock kommer till sin rätt på en klubbscen. Med sin långa karriär och ett stort antal spelningar i bagaget verkade bandet vara i högform. Att döma av den höga temperaturen i rummet, hysteriska dansuppvisningar och de höga antalet mobilkameror upphöjda i luften så var publiken också nöjd.

Plutos stora dansgolv var packat med folk kring midnatt när Caesars klev upp på scenen. Sammanlagt femhundra personer gästade Pluto i lördagskväll. Av dessa kom uppskattningsvis runt hälften för att se Caesars spela för när spelningen tagit slut strax efter klockan ett drog sig den stora folkmassan hemåt.

Caesars spelade flera låtar från sin nya skiva Strawberry weed. Kvällens höjdpunkt var ändå när de spelade sina äldre hitlåtar från 1990-talet. Inte helt otippat var publikens storfavorit låten Jerk it out.

Sammanfattningsvis var det en mycket lyckad spelning.

Hanna Weiderud

Vad tyckte ni om Caesars spelning?

Urban Sundin och Anders Ericsson

-Jag har sett Caesars spela flera gånger förut och jag tycker att de var mycket bättre ikväll än för några år sedan. De var nyktrare och tightare nu, säger Urban.

-Det var jättebra! Jag tycker de skötte spelningen mycket bra, tilläger Anders.

David Eriksson och Andreas Rosenholm

-Jag missade nästan hela spelningen men det jag såg tyckte jag inte så mycket om. Det är inte min typ av musik, säger David.

-De får tummen upp från mig! Det enda som jag kände till av bandet sen tidigare var låten Jerk it out, men ikväll fick jag höra flera andra bra låtar, säger Andreas.

Sanna Folgerö och Petter Fröjd Vesterlund

-Spelningen var sjukt bra och det var bra drag här ikväll. Caesars är mina gamla idoler så det var kul att få se bandet spela live, säger Sanna.

-Jag missade nästan hela spelningen för att det var så lång kö in till Pluto ikväll. Den enda låten som jag ville höra var Jerk it out och den missade jag tyvärr, berättar Petter.

Theodora Fallbrink och Oscar Åslund

-Jag visste inte ens vilka Caesars var innan ikväll. Jag tyckte spelningen var helt okej men det är roligare att höra musik som jag känner till, säger Theodora.

-Det var superbra! Jag har lyssnat mycket på Caesars och tycker de är jättebra. Jag dansade och röjde hela spelningen, säger Oscar.

Mer läsning

Annons