Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glasskamp - glass mot glass

Var finns den godaste mjukglassen och vilket är den bästa toppingen? Spans testpatrull har gett sig ut på stan för att undersöka saken.

Annons

Confetti Josefs Godis

Beskrivning: Strut med Tutti Frutti-strössel

Pris: 19 kronor

Kommentarer: Strösslet smakar som godis-påskägg. Krämig, frisk och god med frasig strut. Instabilt bygge, glassen hotar att svälja hela struten. Liksom kollapsar under sin egen tyngd. Normalgod strut.

Burger Corner

Beskrivning: Våffla med mjukglass doppad i chokladsås

Pris: 29 kronor

Kommentarer: Mycket gott, smakar som Storstrut men inte speciellt mycket mjukglass. Hård, stabil och droppar inte, man kan hålla den upp och ned. Mättande som en fullgod måltid. Bra krisp i våfflan.

Musses Tobak

Beskrivning: Våffla med salmiakströssel

Pris: 24 kronor

Kommenatrer: Det är hål i våfflan! Smakar som Lakritsbåt. Den är felkonstruerad, den har slagsida. Salmaikströssel och våffla är en äcklig kombo. Vattnig och rinnig.

Mc Donalds

Beskrivning: Strut utan topping

Pris: 7 kronor

Kommentarer: Usch fy, den här var fan inte god! Den smakar smör och kemiskt. Men storleken var bra, man orkar inte mer än så här. Struten smakar som rån, eller rispapper.

Chantals

Beskrivning: Strut med polkagris-strössel

Pris: 23 kronor

Kommentarer: Enorm! Stabilast, kompakt och tät. Glassen är lite smaklös och strösslet är för sött. Man hinner inte äta upp den innan den smälter.

Sammanställt av: Jenny Karlsson

Foto: Iris Tiito

Mer läsning

Annons