Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är stjärnorna som lyser upp årets Guldstänk

Näringslivsgalan Guldstänk får extra guldkant av tre medverkande stjärnor. Artisterna Robin Stjernberg och Linda Pritchard, samt komikern Robin Paulsson som konferencier.

Annons

Robin Stjernberg, Linda Pritchard och Robin Paulsen var några av stjärnorna på Guldstänk 2017.

Läs mer (+): Hör Robin Stjernbergs hälsning till Västerås företagare

Robin Stjernberg gjorde succé i Melodifestivalen 2013 där han oväntat gick och vann hela tävlingen efter att ha hängt på en skör tråd i Andra chansen. Vinnarlåten "You" har streamats över 30 miljoner gånger på Spotify.

Det har varit tyst kring Robin Stjernberg i ett par år. Han har nyligen gått ut i media och berättat att han under en tid genomgick en tuff period med skrivkramp. Men han fortsatte att gå till studion och arbeta och till sist släppte den.

– Jag har saknat att stå på scen. Den mesta tiden har jag skrivit låtar åt mig själv och andra. Så det är roligt att vara i frontlinjen igen, säger Robin Stjernberg.

På årets Guldstänk underhåller också Linda Pritchard. Även Linda är känd från Melodifestivalen där hon deltagit både som dansare och sångare. Hon har också körat för sångare som Celine Dion och svenskan Velvet.

Konferencier för hela Guldstänksgalan är Robin Paulsson. De flesta känner honom som programledare för egna TV-showen Robins. Melodifestivalvibbarna är dock starka även kring honom. Han var programledare för Melodifestivalen 2015 tillsammans med Sanna Nielsen.

Något av en sydsvensk invasion på nöjessidan av Guldstänk i år. Med Robin Stjernberg ursprungligen från Hässleholm och Robin Paulsson från Åkarp. Linda Pritchard har rötterna i Stockholm.

Läs också: Live-tv: Nu ska Årets företagare utses – följ galafesten från konserthuset

Mer läsning

Annons