Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Komikertrio bjuder på "populistisk" stand up på Stadshotellet i vår

En populistisk stand up-föreställning. Det är sloganen för humorkollektivet SEMST:s turné som som gästar Västerås och Stadshotellet i april.

Annons
Komikerna Ahmed Berhan, Jonatan Unge och Branne Pavlovic gästar Stadshotellet i Västerås den 13 april. Foto: Monstera Bilden är beskuren.

Den 13 april blir det "populistisk" stå upp-komik på Stadshotellet i Västerås med komikerna Ahmed Berhan, Jonatan Unge och Branne Pavlovic. Trion utgör humorkollektivet SEMST (Super Epic Mega Sweet Titans) och är kända från bland annat Tankesmedjan i P3, podcasten Lilla drevet och Comedy central confessions.

Läs också: Berusade kvinnor störde Schyffert

Besöket i Västerås är en del av en landsomfattande turné som börjar i Eskilstuna i mars. Enligt pressmaterialet kan åhörarna vänta sig ett innehåll som är "samhällskritiskt och som tar tydligt avstamp i politiken och i tankar kring det kommande valet."

– Eftersom alla partier är likadana ville vi starta ett eget. Populismens vindar blåser i Europa och på andra sidan Atlanten. I en galen värld där politiker blivit roligare än komiker och komiker resonligare än politiker, ville vi erbjuda ett alternativ för de upplysta och progressiva, säger Branne Pavlovic i ett uttalande.

Turnén avslutas den 5 maj i Stockholm.

För pluskunder och prenumeranter [+]: Måns Möller och Özz Nûjen avslöjar Sveriges sämsta standup-stad – och hyllar Västerås

Mer läsning

Annons