Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missa inte i veckan

Det händer i Västerås i veckan. 

Annons
Mikael Wiehe

Måndag: Maja Hagerman, vetenskapsjournalist och författare, berättar om sin bok Försvunnen värld – om den största arkeologiska utgrävningen någonsin i Sverige. Stadsbiblioteket, klockan 19.

Tisdag: Bland isbjörnar och valrossar på Svalbard; Strömsholm – en knutpunkt i Mälardalen. Kåseri och bildspel av Anders Geidemark. Stadsbiblioteket, klockan 19.

Onsdag: Växhusets lunchmusik med Thomas Jansson och Kjell Werme som spelar gitarr och sjunger. Allt från Taube till Thåström. Klockan 12.

Torsdag: Inre scener – en väg att förstå

Torsdag: Mikael Wiehe gästar Konserthuset klockan 19.

sig själv. Marta Cullberg Weston, psykolog, psykoterapeut och författare, föreläser och illustrerar med fallbeskrivningar och bilder. Klockan 18.30 på Stadsbiblioteket.

Torsdag: Den första av fem föreläsningar med Sture Gunell om holländsk konst. På Västerås konstmuseum. Förhandsanmälan till Folkuniversitetet.

Fredag: Teaterföreställningen Dömd med Unga Roma och samtal med Tjejjouren Ronja, under rubriken Fredagsmys. Ingår i utställningen Våld –

en utställning om dig. Västmanlands läns museum

klockan 15.

Lördag: Helt barockt med Svenska Barockorkestern. Ledare och oboeist är Michael Niesemann. Konserthuset, klockan 15.

Lördag: DJ Natalia Barbin spelar på Pluto.

Lördag: Passionerad Bach, med Västerås domkyrkas motettkör i samarbete med Stockholms Bachsällskap. Domkyrkan klockan 17.

Mer läsning

Annons