Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oddset inför Mello – västeråsaren Anton Hagman går till Andra chansen

Artikel 14 av 43
Melodifestivalen 2017
Visa alla artiklar

På lördag är det dags för Melodifestivalens tredje deltävling som äger rum i Växjö.
18-årige debutanten Anton Hagman från Västerås är en av artisterna – och han tros kunna ta sig till Andra chansen enligt gällande odds från spelbolaget Betsson.

Annons

Anton Hagman, vars karriär började på Youtube, satsar stenhårt på musiken och ser sin medverkan i Melodifestivalen som en verklig språngbräda i karriären.

– Det är helt sjukt, för jag har verkligen växt upp med festivalen och kollat på den med min familj. Att jag ska stå där och att de ska kolla på mig känns helt sjukt, säger Anton Hagman till SVT.

Visionen för framträdandet är klar.

– Ja, jag är instrumentalist, så gitarr vill jag gärna ha, och sedan vill jag vara mig själv och uttrycka känslor. Men jag kanske vill ha in en specifik känsla. Låten är lite heartbreak, men jag vill ändå uttrycka att jag verkligen vill vara där på scenen och älskar det. Budskapet är att man ska våga ta nästa steg.

Västeråsaren Anton Hagman, 18.

Inför torsdagens repetitioner är pojkbandet och Mello-debutanterna FO&O storfavoriter att knipa en av de två finalplatserna enligt oddset, följt av Robin Bengtsson.

FO&O, som tidigare gick under namnet The Fooo Conspiracy, har det låga oddset 1,10 trots att det är första gången de deltar i Melodifestivalen.

– FO&O har en stor fanskara och sedan det stod klart att bandet skulle medverka har de varit en av favoriterna till att vinna hela Melodifestivalen. Det är därför givet att de går vidare till final från helgens deltävling, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson, i ett pressmeddelande.

Västeråsaren Anton Hagman, som tävlar med låten "Kiss You Goodbye", har ett odds på 2,35 och spås därmed komma till Andra chansen tillsammans med Bella & Filippa.

Betsson tror att ex-västeråsaren Loreen är en av favoriterna att ro hem hela Melodifestivalen, men efter att ha varit solklar favorit tidigare har Loreen petats ner till första utmanare efter Nanos succé i deltävling 1 – Nano är nu den som enligt oddset från Betsson ligger närmast segern i Mello.

TV: Se och hör Anton Hagman berätta om sin låt "Kiss You Goddbye"

Mer om och av Anton Hagman

Anton Hagman på Facebook

Anton Hagman på Instagram

Anton Hagman på Youtube

Anton Hagman på Twitter

Alla artiklar i
Melodifestivalen 2017
Annons