Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Span testar uteölen: Bishops Arms

På Bishops Arms sitter man utomhus och dricker öl, varken mer eller mindre och utan krusiduller. Och man röker inte.

Annons
Bishops uteservering har inga större överraskningar.

När Span besöker Bishops Arms uteservering är den välbesökt. Det är en varm kväll och klientelet är blandat - pensionärer, after work-ingenjörer, barnfamiljer och longboard-män sitter på den avlånga serveringen. De flesta äter - stället känns mer som restaurang än partyställe. Läget på torget gör att man har fin utsikt över folkvimmel, men också en hel del biltrafik.

Mysfaktorn - Bord, stolar, markis, staket och inget mer. Det är en helt vanlig och inte särskilt ambitiös uteservering helt enkelt. Stadshotellets gråa stenvägg är en trevlig kuliss, men här ute finns ingen av Bishops Arms serietillverkade engelska pubmysdekor, men det är kanske bara skönt att slippa.

Värme - jo vi såg både några filtar och infravärme, men eftersom det var så varmt när vi besökte stället behövdes det knappast.

Rökning - är förbjuden på Bishops Arms uteservering. Det kändes ganska konstigt eftersom vi faktiskt är utomhus. Uteserveringen är dessutom ganska rymlig så ett rökförbud kändes lite väl ängsligt. Men okej, vi ska inte vara bakåtsträvare. Att gnälla över att man inte får röka känns så 2004.

Servicen - var sur och butter. Ingen i personalen verkade ha en bra dag på jobbet och när vi försökte beställa öl vid bordet blev vi istället serverade idiotblicken och hänvisades till baren.

Musik - nej, här var det bara sorl.

Skydd - markiser täcker större delen av serveringen utan att det känns för inbyggt.

Ölen - jättebra. Bishops ölutbud är ju minst sagt välsorterat.

Mer läsning

Annons