Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: Jobbchock i korvfabriken för bortskämda Västerås-Jennifer

Stress, tristess och risk att naglarna förstörs på första jobbdagen i säsongspremiären av Tv 3:s Ung och bortskämd. Arbetade flera timmar vid löpande band.

Annons

Tisdag den 7 februari har tv-serien Ung och bortskämd premiär i Tv 3. En av deltagarna är västeråsaren Jennifer Warzocha, 23 år, som lägger stora summor på skönhetsvård, nagelvård och fest varje månad.

Programmet går ut på att hemmaboende barn till curlingföräldrar, som inte hjälper till i hemmet överhuvudtaget, blir ivägskickade till ett hus med liknande ungdomar, där de får lära sig att klara sig själva och därmed också utveckla sig från att ha varit ung och bortskämd.

Premiärprogrammet blir en rivstart i delagarnas nya liv på väg mot självständighet och ansvarskänsla. På sant reality-tv-manér blir det konflikter och partaj. Dessutom tvingas deltagarna arbeta i flera timmar

Ung och bortskämd har premiär i Tv3 tisdag 7 februari kl 21.

Tjuvkika på Västerås-Jennifer här:

Läs mer: Västeråstjej är Ung och bortskämd i tv – 23-åriga Jennifer "är beroende av skönhet"

För dig som är Pluskund: [+] Ung och bortskämd: Pappa Lasse förklarar varför Jennifer får pengar

För dig som är Pluskund: [+] Västeråstjejen om Ung & bortskämd: "Det blev så otroligt mycket drama"

Deltagarna i Ung och bortskämd 2017

Jennifer Warzocha, 23 år från Västerås, är beroende av skönhet och vill alltid ha snyggt hår, fixade läppar och naglar. Hon bränner utan problem 15 000–20 000 av föräldrarnas pengar varje månad på sitt utseende och festande.

Rebecka Högstedt, 20 år från Jönköping, älskar Per Gessle mest av allt och har Gyllene Tider tatuerat i pannan. Hemma är det hon som bestämmer över sin pappa när det kommer till allt från hans kärleksliv till när och var han ska åka på semester.

William Hultkrantz, 21 år från Örebro, beskriver sitt hem som ett hotell där pengarna ramlar ner. Hans största kärlekar är sina två nya BMW:s som mamma betalat.

Erica Mendez, 21 år från Stockholm, får veckopeng tre gånger i veckan. Hon tackade nej till ett arbete då arbetsgivaren ville att hon skulle jobba 40 timmar per vecka vilket Erica trodde var olagligt.

Tim Persson, 18 år från Stockholm, får allt han pekar på, speciellt av sin mormor som inte tvekar att låna ut kreditkortet. Behöver Tim en ny klocka får han det, trots att han har tre andra hemma.

Josefine Larsson, 19 år från Sandviken, jobbar ibland som modell men får också pengar av sina föräldrar. Hon drömmer om en framtid som Hollywoodfru och är övertygad om att hon kommer nå dit hon vill.

Karl-Inar Svensson, 20 år från Stockholm, älskar att slappa och hjälper inte till med ett dugg hemma. Han förväntar sig att mamma ska städa hans rum, diska och tvätta hans kläder.

Lamar Mahmuzić är en 20-årig DJ från Stockholm. Spelar han inte skivor spelar han datorspel och räknar iskallt med att mamma löser allting hemma.

Källa: TV3

Mer läsning