Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilda och galna arrangemang

Conny Carlsson är en av party-uvarna från Extremes personal som ska underhålla i morgon kväll på Pluto. "Vi som jobbade på Extremes var en del av festen, sådant finns inte i dag", säger han.

Annons
Conny Carlsson.

Mellan 1995 och 1999 var Conny Carlsson arrangör och dj på nattklubben Extremes. I morgon kväll står han bakom skivspelarna inför sin gamla

publik igen för att bjuda på en riktig nostalgitripp.

- Det kommer att bli partymusik, mycket från den tiden men lite nytt också, lovar Conny.

- Jag hoppas att vi kan återskapa stämningen som var då.

Hur var stämningen då? Var det en sådan stor skillnad eller var det bara faktumet att du var yngre då?

- Jag hängde på Extremes sedan det öppnade i början på 1980-talet. Skillnaden, enligt mig, var att personalen var en del av festen, så var det även innan jag börja jobba där. Det var lättsamt, gästerna kom liksom "hem till oss på Streeman" - problemet var att de aldrig ville gå hem, ha ha!

Conny Carlsson bläddrar i ett gammalt fotoalbum från sin tid på Extremes. På den ena bilden står personalen på scenen och uppträder, på den andra moonar de på scenen och på en bild har de i en personalshow klätt ut sig till Spice girls. Allt för gästerna.

- Vi hade vilda och galna arrangemang och var generösa mot gästerna. På "Streeman" kunde man dansa på bardisken och det var inte hela världen om man råkade ha ner en bricka med glas om man trampade fel.

- Vi ordnade många häftiga fester, happenings och arrangemang som personalshower, företagsrock, Bondpremiärer, sportfester, årliga krogturneringar i innebandy och beachvolley och bjöd in en massa hemliga gäster och artister. Sedan var det ju en bra lokal, tillägger Conny.

Ditt bästa minne från Extremes?

- Över lag så är det sammanhållningen, både bland personalen och gästerna. Men när Joseph Williams från Toto gästade scenen på Extremes och sjöng Pamela så fick jag ståpäls så att det visslade om det.

Nergiz Nora Ackblad

Krogpersonalen underhåller. Conny Carlsson på scenen på Extremes i slutet av 1990-talet. Foto: Privat

Mer läsning

Annons