Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilken galakväll!

Den röda mattan var utlagd, discokulan glänste och förväntningarna var höga. I lördags var det äntligen dags för vinnarna i Galan Style Awards 2007 att utses.

Annons
Stoffe på Nya Thulins mottar Span-priset på Style Awards.

Lördagskvällen på Varda började med vimmelfotografering på röda mattan och trerätters middag för juryn och de nominerade i de olika kategorierna. Här minglade lokala nöjesarrangörer och konstnärer med restaurang-, krog- och butiksägare innan det äntligen var dags för kvällens konferencier, konsulten Claes Jonsson, att äntra scenen och sätta igång prisutdelningen i Style Awards 2007.

- Jag tycker ett sådant här pris behövs, det fyller en sådan stor funktion. Det är viktigt att lyfta de här branscherna! Man kan tycka att det här är en kul grej, men för mig är det allvar, jag hoppas att även på kommunen som sitter och bestämmer förstår hur viktigt det här är, säger Claes Jonsson.

Claes Johansson har också suttit med i juryn i Style Awards 2007, tillsammans med Citysamverkan, Västerås marknadsförening, reklambyrån Care of Haus, Klövern, Mattias Hallencreutz från Wesc och Span.

- Det har varit en god anda i juryn, vi har haft många bra diskussioner och varit ganska väl överrens, säger Claes Jonsson innan han kliver upp på scenen.

Tio priser delades ut, sex av dessa utsågs av juryn, priserna Årets Kock och Årets Servitör/bartender utsågs av krogbranschen genom intervjuer av 100 personer, årets Style Special Award utsågs av Style själva och Span-priset röstades fram av västeråsarna vi Spanonline.se.

Nergiz Nora Ackblad

Span-priset.

I lördags delades det första Span-priset ut på galan Style Awards 2007. Spanredaktionen Björn Berglund, Nora Nergiz Ackblad och Jenny Karlsson presenterade vinnaren, som efter en jämn omröstning av läsarna på Spanonline, vann med 33 procent av rösterna och vinnaren är: Christoffer "Stoffe" Göthlin från Nya Thulins.

- Jag är jätteglad! Jag är speciellt glad för att det är folket om röstat, det är roligt att folk vet vem jag är.

Stolt vinnare.

Daniel Blomqvist på Color och hans anställda fick ta emot pris för Årets skönhet.

- Det här är såklart jättekul! Galan är ett jättebra och viktigt initiativ för oss små handlare i city. Det är ett superbra arrangemang och underhållningen har spetsat till kvällen.

Jurymedlem.

Micke Genberg delade ut kvällens första pris och satt med i juryn.

- Det här är en kanonkväll, det här är Västerås egen Oscarsgala! Juryarbetet är aldrig lätt, jag skulle helst se att alla fick ett pris.

Mer läsning

Annons