Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

William Spetz kritikerrosade show sålde rekordsnabbt slut

Konserthuset gläder sig åt utsålda shower de senaste veckorna

Annons

Jerry Williams körde för utsålda hus på Västerås konserthus i februari.

Biljetterna till komikern och skådespelaren William Spetz kritikerrosade debutföreställning Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme? på Västerås konserthusets stora sal (på söndag 12/03) om sin sista kväll med mormor Ulla sålde slut med rekordfart.

– Jätteroligt. Biljetterna släpptes för inte så länge sedan och bara tjugotalet biljetter återstår. Men Spetz har ju så många följare på Youtube och sociala medier, säger Marisol Taube på Västmanlandsmusiken.

Helgen var en av de bättre för konserthuset på länge med en rad utsålda kvällar. After Darks fyra shower på tre dagar i Västerås var samtliga utsålda. Lika så acappellagruppen Solalas framträdande i lilla salen samma helg. Jerry Williams sålde också slut, liksom Jerry Williams, Weeping Willows, Lisa Nilsson och Plura.

–Det har varit många roliga veckor med slutsålda och föreställningar för olika publik. Satsningen på nycirkus (som visades igår) blev en succé.

–Det är första gången vi kör cirkus i konserthuset och bygger om så att publiken får sitta på scenen. Fullsatt och med en intim miljö.

Mer läsning

Annons