Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nordström klar för Villa

Klas Nordström fick inte nytt förtroende av VSK Bandy. Men han fortsätter att spela bandy i ett topplag. På måndagen skrev forwarden på för Villa-Lidköping.

Annons

Klas Nordström var firad skyttekung i Västanfors. Då plockade VSK över forwarden. Men trots att han gjorde en hel del mål fick han aldrig förtroendet i Grönvitt. Och ny byter han klubb.

Nordström har skrivit på ett 1+1-årskontrakt med Villa, som åkte ur mot Hammarby i semifinal.

- Villa som lag känns spännande och intressant, föreningen har en klar bild av att man vill etablera sig som ett av semifinallagen årligen och då kommer också finalplatsen att vara inom räckhåll. Väl där kan ju allt hända, dessutom har man i Lidköping en riktigt hängiven publik med bra stämning på matcherna och en av de finaste arenorna. Möjligheterna som ges med spel och träning i hall är ju fantastiska, säger ”Klasse” till Villas hemsida.

Villa kommenterar sin värvning så här:

- Klasse är en riktig powerforward som kommer att ge oss ytterligare en dimension i vårt anfallsspel. Han är stor, stark och fysisk, han har också ett bra skott och vi får ännu en alternativ skytt på hörnor och fasta situationer. Känns bra att knyta till sig en skolad spelare som vill utvecklas och bli bättre, vilket det finns alla möjligheter till i Villa, säger klubbchefen Jonas Johansson.