Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Northvolt ger besked – så gör du för att se presskonferensen

Klockan 10 avslöjar Northvolt sina planer för batterifabriken och vilken eller vilka delar som placeras var. Västerås och Skellefteå konkurrerar om den stora etableringen. VLT sänder direkt från presskonferensen och här får du information om hur du gör för att se sändningen och vad du ska göra om du stöter på tekniska problem

► [+] Se hela livesändningen från presskonferensen här

TV: Här sänder uppsnacket som vi även sänder på Facebook.

Kan vem som helst titta?

För att kunna se sändningen och ta del av vårt övriga utbud på våra sajter måste du vara Pluskund eller prenumerant. För att bli Pluskund går du in på vår förstasida och väljer sedan "Bli kund" längst upp i högra hörnet eller klicka på den här länken för att komma direkt till sidan där du skapar ett Pluskonto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona, därefter kostar det 99 kronor i månaden. Med detta får du tillgång till MittMedias samtliga 20 sajter. Du kan närsomhelst säga upp ditt Pluskonto.

Jag är redan prenumerant men har inget inlogg till Pluskontot, hur gör jag?

Är du redan prenumerant av någon av våra tidningar behöver du inte köpa ett Pluskonto för att se matchen, utan det räcker med att du aktiverar din prenumeration på sajten. Detta gör du genom att klicka på denna länk. Här skriver du antingen in ditt personnummer eller ditt kundnummer (finns på din senaste faktura). Du skriver även in det postnummer som är knutet till prenumerationen.

Kan jag se om jag köpt provmånad Plus för 1 kr?

Ja. Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona, därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du kan närsomhelst säga upp ditt Pluskonto.

Vilka tekniska förutsättningar behöver jag för att se?

Du behöver tillgång till en dator, en smart telefon eller en läsplatta. På respektive enhet går du in på någon av MittMedias sajter och/eller appar.

Fungerar det att titta på livesändningen via min Chromecast?

Ja, om du har en Androidenhet kan du strömma livesändningen till din TV med Chromecast.

Fungerar det att titta på livesändningen via min AppleTV?

Ja, om du har Mac eller iPhone kan du strömma livesändningen till din AppleTV.

Kommer MittMedia klara stor belastning och ett stort antal tittare?

Vi har ökat vår kapacitet rejält och har gjort tester, så vi bedömer att vi ska klara av det antal tittare som vill se matchen.

Jag har problem med uppspelning av en video, vad kan jag göra?

En video som hackar beror i de flesta fall på din egen internetuppkoppling, vi rekommenderar i de fallen att sänka kvalitén på videon vilket du gör via kugghjulet i spelaren förutsatt att du tittar via en dator. Du kan också kontrollera att din internetuppkoppling samtidigt inte används till att exempelvis ladda upp eller ner video, streama annat videoinnehåll eller att uppkopplingen används till onlinespel. Stäng ner dessa strömmar, program eller enheter och prova igen.

Vad kan jag göra om jag har problem med ljudet?

Om du upplever att ljudet ekar, kontrollera att du inte har två fönster/flikar som båda visar samma video/sändning. Om du inte får något ljud alls, kontrollera att din dator spelar upp ljud genom att lyssna på någon annan fil (ljud/video) i en mediaspelare.

Har du senaste versionen av Flash?

Om du tittar via en dator använder vi Flash för att visa upp spelaren. Klicka här för att installera Flash. Flash Player startar automatiskt om du har det installerat i din dator, du behöver alltså inte starta Flash själv för att titta på en video eller livesändning.