Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu går det att kupongshoppa

När Restaurangchansens kuponghäfte började gälla i september gick det inte att kupongshoppa på Gina Tricot Erikslund. 

– Jag vill veta vad som har gått fel. Jag tycker det är oansvarigt, säger Pamela Astley, vars dotter nekades att handla med kupongerna under Erikslunds shoppingdagar.

Restaurangchansens häfte kostar 220 kronor och innehåller rabattkuponger på både mat och shopping. Syftet är enkelt: häftet säljs av föreningar och skolklasser som vill tjäna extra pengar – samtidigt får företagen som är med, bra marknadsföring.

Ett av företagen som är med i Restaurangchansen är Gina Tricot. Men de första veckorna gick det inte att utnyttja kupongerna i företagets butik på Erikslund.

Enligt Gina Tricots chef i Västerås, Marianne Ohlson, är det en tvist med Restaurangchansen som legat till grund för problemen.

– Vi anser att det är fel i kontraktet. Som det är skrivet nu gäller avtalet bara citybutiken. Men vi har valt att inte driva ärendet vidare eftersom vi vill behålla vår goodwill gentemot kunderna. Därför går det sedan i måndags att använda kupongerna i båda butikerna, säger hon.

Ohlson påpekar också att företaget ersatt missnöjda kunder med rabattstämplar i sina bonuskort.

– De som handlat har fått motsvarande summa stämplade i sina bonuskort. I övrigt kan vi bara beklaga att det här skapat ledsamheter.