Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu måste det hända något med Västerås flygplats

Kan någon förklara varför styrelsen och ledningen får fortsätta driva Västerås flygplats? Om det varit ett vanligt företag så hade man bytt ut personalen som styr företaget eller så hade man stängt fabriken. När det går dåligt för ett idrottslag så byter man tränare och eventuellt styrelsen ganska omgående.

Nu måste det hända något med flygplatsen, ett beslut måste tas. Nästa år är det valår och det kommer bli väldigt intressant hur partierna kommer att lägga fram det bästa förslaget för att rädda flygplatsen. Det finns många förslag under åren som varit bra. Vad ska hända med flygplatsen? Här kommer några förslag.

Anställ personer som jobbar med företag, marknad och försäljning, det kan lösa hela problemet och vi får en flygplats som växer.

Lägg ner hela flygplatsen och bygg ett nytt samhälle med hus, lägenheter, butiker, hotell, skolor med mera.

Ett nytt nöjesfält som blir störst i Europa! Massor av turister som kommer till Västerås där alla får ta del av kakan, hotell, butiker, bilverkstäder, eventföretag, restauranger kommer att få massor av ökade intäkter.

Europas största motorstadion där all motorsport får plats. Genererar väldigt många besökare och arbetstillfällen för många kommuner.

Det här var några av mina förslag, finns det fler? Kära västeråsare! Vad tycker ni? Kom med dina förslag så att våra politiker för hjälp att ta bra beslut.

Eric Matsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare