Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu öppnar nytt apotek i centrum

I dag, 5 oktober, öppnar ett nytt apoteket på Stora gatan.

Annons

Det nya apoteket ligger i hörnet Stora gatan och Källgatan.

– Vi ser fram emot att hjälpa kunder med deras läkemedelsbehandlingar och rådgivning. Jag är stolt över det nya apoteket och den bredd av kompetens vi har i vårt team. Att vi dessutom har generösa öppettider kommer kunderna att uppskatta, säger apotekschef Annelie Smedberg på Apoteket AB.

Målsättning är att öka tillgängligheten på läkemedel och andra hälsoprodukter i samhället.

Apoteket kommer att satsa på digitala lösningar för att möta kunderna på nya sätt. På Apoteket på Stora gatan 52 finns det möjlighet att hämta ut apoteksprodukter med Expressutlämning.

– Allt fler kunder handlar på nätet och Expressutlämning i butik gör det enkelt att hämta upp apoteksvarorna. Du kan boka läkemedel och egenvård på apoteket.se eller i Apotekets app Mitt Apotek och hämta ut dem smidigt två timmar senare på det apotek som du själv väljer som utlämningsställe, säger regionchef Edit Szerzö, Apoteket.

Apoteket kommer att ha öppet sex dagar i veckan, vardagar 9-19 och lördagar 10-15.