Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

(Ny)född skådespelare

Västeråsaren Andreas Dahlboms nyfödde son gjorde storstilad entré in i världen. Blott några timmar gammal spelade han en av rollerna i Svenska Spels nya reklamfilm.

I reklampausen under fredagens Let´s Dance visade svenska spel sin nya reklamfilm. I filmen figurerar västeråsaren Andreas Dahlbom och hans flickvän Josefin Lager tillsammans med sin nyfödde son, bara några timmar efter födseln.

- Det är ju ett rätt kul upplägg på reklamen, så vi tackade ja till att vara med, säger den märkbart stolte fadern.

Reklamfilmen går under temat ”plötsligt händer det”, men riktigt så var det inte för Andreas Dahlbom och Josefin Lager.

- Det tog nästan 24 timmar innan han kom ut. Han hade bestämt sig för att komma ut med rumpan först och det var verkligen en hjälteinsats av Josefin att gå igenom det här utan smärtlindring, berättar Andreas Dahlbom över telefon.

Hur det känns att visa sin nyfödda son för nästan hela svenska folket, har inte någon av föräldrarna hunnit tänka på. Och om den tidiga entrén in i rampljuset kommer att påverka den ännu namnlöse krabaten vet de inte, men Andreas Dahlbom hoppas att sonen fått mersmak av livet som ”kändis”.

- Ja nu när han hamnade i rampljuset så här tidigt kan man ju alltid hoppas på att han blir rockstjärna, säger han.