Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny hemmaseger för VSK

(Uppdaterad 21.00) Fjärde raka hemmasegern. VSK Bandy slog GAIS med 4-2.

Det såg inte lika bra ut som i de tre inledande hemmakrossarna. Men VSK Bandy håller hemmaprotokollet intakt efter fyra omgångar i ABB Arena Syd.

Mesta Mästarna slog GAIS med 4-2.

1-0 kom redan efter 56 sekunder. Tobias Holmberg slog en smart lyra som skruvade sig ut mot högerkanten där Jonas Nilsson kom åkandes. En GAIS-back misslyckades att rensa och då klippte Nilsson in ettan ren med målvakten Daniel Borvall.

Sedan sköt Tomas Knutson 2-0 på hörna efter sju minuter. Skyttekungen knackade till distinkt mitt i målet. Knutson gjorde även 3-0 på en jättebjudning. En GAIS-back slog bollen på en medspelares skridsko och bollen studsade helt ren in i göteborgarnas straffområde. Där kom Knutson perfekt och slog in 3-0.

VSK-försvaret bjöd tillbaka med en jätteblunder. Då reducerade Tobias Andersson till 3-1 efter 28 minuter.

Andra halvlek var sämre från VSK:s sida. GAIS var det bättre laget och tryckte på för både en reducering och kvittering. Det kom en reducering till 3-2 på hörna efter 80 minuter. Målskytt: Lars Karlsson.

Göteborgarna gick för en kvittering - men då klev Tobias Holmberg fram. VSK-stjärnan tog skott från distans och annars utmärkte GAIS-målvakten Jesper Thimfors stod för en prakttavla och släppte in bollen mellan benen