Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny sökning efter försvunna Fatima: "Jobbar utifrån att det skett ett grovt brott"

Artikel 13 av 58
Fatima Berggren
Visa alla artiklar

På söndag kommer Missing People att genomföra en ny sökinsats efter Fatima Berggren. Söket kommer att utgå från Pettersberg, där Fatima bodde tiden innan hon försvann.

Annons

Sista kända tillfället när någon hade kontakt med Fatima Berggren var den 18 maj. Åklagare Jenny Alriksson har tidigare sagt att det finns omständigheter som tyder på att Fatima inte har försvunnit frivilligt.

Polis och frivilliga har haft upprepade sökinsatser efter 57-åriga Fatima Berggren. På söndag kommer Missing People att anordna en ny skallgång, bara fem dagar efter det senaste söket.

– Svårigheten med det här fallet är att vi fortfarande saknar Fatima, och därför vet vi ju inte heller riktigt vad som har hänt henne, säger polisens utredare Agneta Massaro. Hon fortsätter:

– Vi jobbar utifrån att det skett ett grovt brott och vi tror därför inte att hon har försvunnit frivilligt.

Polisen har tidigare dykt i Svartån som en del i sökandet efter Fatima. Sökningar med hjälp av hundpratruller har också genomförts.

Söndagens sökinsats inleds klockan 12.00 med utgångspunkt från Pettersbergsskolan.

Många av de tidigare sökinsatserna har även de utgått från området Pettersberg, där Fatima bodde tiden innan hon försvann.