Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny tung förlust för VSK

VSK hade möjlighet att plocka in poäng på bottenkonkurrenten Brage.
Men Grönvitt tog inte chansen - och blev överkört av BP som vann med 4-1.
- Vi var inte i närheten av att prestera. Jag är otroligt besviken på vår insats, säger tränaren Erik Acar.

Hade nästjumbon VSK vunnit mot BP så hade det "bara" varit fem poäng upp till Brage på kvalplats - men VSK var inte i närheten av poäng på Grimsta IP.

Hemmalaget spelade ut Grönvitt totalt. Efter bara 21 minuter hade duktige innermittfältaren Joakim Lindner krossat VSK:s drömmar om poäng med en stenhård nick och ett distinkt avslut i straffområdet.

- Det var ingen markering vid första. De två första målen släppte vi in för billigt. Tyvärr gjorde gjorde vi inget rätt från start. Vi var inte med och det tog en halvtimme innan vi kom in i matchen, säger Erik Acar.

I den andra halvleken fullbordade talangen Niklas Bärkroth förnedringen med två klassmål.

I den 58:e minuten snurrade han upp VSK-försvaret och tåfjuttade in 3-0 och sex minuter senare avlossade han ett kanonskott strax utanför straffområdet. Däremellan tröstmålade anfallaren Mattias Mete när han förvaltade ett friläge.

Tränaren Erik Acar var oerhört besviken och sågade sina spelare på presskonferensen.

- Det här får inte hända. På den är nivån måste vi ha spelare som kliver fram. I dag gjorde ingen det.

Var det här den sämsta insatsen sedan du tog över som tränare?

- Utan tvekan. Det hade kunnat sluta 1-10 och då hade jag inte sagt att det varit orättvist. De kom till oerhört många avslut utan att vi kom upp i press. Det är riktigt dåligt. Vi hade tur att det bara blev 1-4.