Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oavgjort mellan VSK och Tillberga

Sex mål i första halvlek – tre för vardera lagen. Kvalmötet i Svenska cupen mellan VSK och Tillberga står oavgjort, 3-3 inför andra halvlek.

Första halvlek i Behrn Arena i Örebro har varit en typisk försäsongsmatch. En del misstag, några prestationer och ett gäng mål.

Noterbart från dagens möte är att Tillberga saknar viktiga trion Anders Östling, Jens Blixt och Peter ”Peppe” Winbäck. Inte heller Per Fosshaug finns med på isen.

Trots det har de svarta pressat VSK så här långt. TB tog ledningen efter fyra minuter genom Johnny ”Duske” Johansson på frislag. TB-liberon sköt från långt håll och VSK-målvakten David Movitz stod för en riktig tavla i målet och släppte bollen mellan benen.

Mesta mästarna kvitterade till 1-1 på hörna. Ted Andersson rakade in en isare efter 17 spelade minuter. Mattias Rydberg fixade 1-2 efter 27 minuter. Forwarden friställdes av en suverän långboll och fintade Movitz med en skottfint innan han la in bollen i hörnet.

2-2 kom via VSK-löftet Jimmy Janssons klubba. Forwarden stod för ett riktigt drömmål när han tog emot en lyra, lobbade bollen över TB-målvakten Marko Herajärvi , tog emot bollen på andra sidan och la in den i målet. Jansson var även spelaren som kvitterade till 3-3 efter att TB först hade utökat genom Fredrik Rydberg på hörna.