Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Obegriplig flyttkarusell slöseri med skattepengar

Det är helt obegripligt hur socialdemokrater och miljöpartister med Vänsterpartiets hjälp planerar att flytta ut myndigheter från huvudstaden till andra orter i landet. Tanken att värna om glesbygden kan man förstå men det måste finnas andra bättre sätt. Den gynnade orten Botkyrka ligger inte särskilt långt ut men kanske anser politikerna att orten är glesbygd?

Man bortser helt från att de berörda är familjer med barn i varierande åldrar

Om en medlem berörs måste även den andra påverkas. Nya arbetstillfällen skapas och även ändrade resemöjligheter, behov av nya skolor, bostäder med mera.

Att ”röra om i grytan” på detta sätt är helt orealistiskt och en skrivbordskonstruktion. Ett ekonomiskt slöseri med skattepengar som borde stoppas! Men det finns tydligen obegränsat med kapital i statens skattekista.

En vanlig svensk medborgare har svårt att förstå alla ”duktiga ekonomers” dribblande med debet och kredit. Plus och minus är en realitet för alla oss andra! Men som vanligt får man väl höra att det är olika kassor. Men det är den gemensamma stora kassan som räknas. Investera gärna i andra mer gynnsamma projekt men låt de verkliga experterna styra.

Sven Olof Blomster

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare