Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oden kunde inte stoppa formstarka Gideonsberg

Annons

Gideonsberg och Oden möttes på söndagen på Önsta IP. Gideonsberg hade fyra vinster i rad i division 4 Västmanland i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 6–3 (5–2).

– En match med många målchanser. Vi gjorde två tidiga mål men Oden kunde reducerade med ett ett frisparksmål. 3-1 kom efter ett mönsteranfall men strax därefter ny reducering på snyggt frisparksmål. I slutet av första avgör vi sedan matchen med två sena mål. Andra halvlek spelar vi sedan av mer eller mindre. Vi känner oss starka för tillfället och litar på varandra och vad vi gör på planen och ser fram emot nästa match, kommenterade Gideonsbergs lagledare Stefan Nordh.

Odens tränare Stefan Rosén tyckte så här om matchen:

– Gideonsberg är ett starkt lag där alla spelar för varandra i 90 minuter. Dom straffar sina motståndare med kvicka och raka spelomställningar.

Gideonsbergs mål gjorde av Martin Sollenberg 2, Marcus Nordh, Leutrim Bunjaku, Elton Paloja och Niklas Kurikka Halvorsen, medan Daniel Sjödal gjorde alla målen för bortalaget.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Gideonsberg på andra plats och Oden på tionde plats.

I nästa omgång har Gideonsberg Tortuna borta på Tortuna IP, torsdag 6 juni 17.00. Oden spelar hemma mot Munktorp onsdag 5 juni 19.00.

Annons