Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oden lyfte sig i andra och fixade kryss borta mot Västerås BK30

Annons

Västerås BK30 hade ledningen i halvtid med 2–1 hemma mot Oden i division 4 Västmanland i fotboll. Men i andra halvlek kom Oden mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2–2.

– Vi tappade ledningen två gånger om och det är naturligtvis inte bra, men det som bekymrar mig mest är att vi inte gör det vi beslutat oss inför matchen att göra. Vi blev istället ängsliga i passningsspelet, obeslutsamma i presspelet och hade låg kreativitet när vi väl etablerar ett anfallsspel längre upp i banan. En plattmatch totalt sett och Oden var det bättre laget som var närmast tre poäng. Linus Willgren och Felix Larsson gör det bra i mittlåset, de klarar sig undan med godkänt betyg, kommenterade Västerås BK30:s tränare Morgan Ängerfors efter matchen.

Odens tränare Stefan Rosén om matchen:

– En match med mycket måsten för att ta poäng från båda lagen. En darrig och stressig första halvlek där BK30 lyckades göra sitt första mål efter misstag från oss. I andra halvlek visar vi upp ett bättre spel och lyckades föra matchen fram till slutsignalen.

Shamiran Ghaitouli gjorde båda målen för Västerås BK30. Muhammad Hassan Fahad och Daniel Sjödahl gjorde gästernas mål.

Båda lagen har haft en tuff start på serien, och har ett poäng efter tre spelade matcher.

I nästa omgång har Västerås BK30 Tortuna hemma på Ringvallen konstgräs, söndag 12 maj 15.00. Oden spelar hemma mot IFK Västerås onsdag 8 maj 19.00.

Annons