Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Offerkoftan passar dig illa, P-O Lundh

Jag blir så fruktansvärt trött av att läsa det P-O Lundh skriver. För det första bemöter eller kommenterar han över huvud taget inget av det jag skriver utom att han påstår att det inte skulle vara intellektuellt hederligt.

Tough shit P-O, men du kan knappast belasta mig för hur du alldeles själv och på egen hand (antar jag) formulerar dig. Låt mig citera: “Solidariteten och värmen som visats efter det fruktansvärda dådet i fredags är i stora delar bara tomma ord och öppningar för fler dåd.” Exakt det jag skrev med andra ord.

Du påstår, utan minsta tvekan, att de tiotusentals människor som samlades på Sergels torg gav uttryck för tomma ord och att denna folkmassa öppnar för flera dåd. Min inställning och poäng är att det är precis tvärtom.

Sedan hävdar du ytterligare något som jag är så innerligt trött på. Du skriver att: “Det jag framför är känt men tyvärr fortfarande inte tillåtet att diskutera i Sverige.” Ett oerhört märkligt argument då just denna fråga förmodligen är den i särklass mest diskuterade i Sverige sedan en tid tillbaka.

Är du så intellektuellt ohederlig att du inte inser kontradiktionen i det du påstår? Du har ju just fått utrymme i media att diskutera det du påstår inte får diskuteras. Just du, P-O Lundh, har för övrigt fått massor av utrymme i VLT att framföra och diskutera det du påstår inte får diskuteras. Mot den bakgrunden är din påtagna offerkofta fullständigt omöjlig att förstå.

Michael Gerdarv

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare