Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Okänd orsaktill explosion

(Uppdaterad 23.00) Varken polis eller räddningstjänst har hittat orsaken till de kraftiga explosioner som hördes i Hallstahammar sent på måndagskvällen.

Larmet kom in vid 22.20-tiden sedan folk hört smällar från området kring Nibbleskolan utan att kunna peka ut exakt var det small.

Flera personer hörde också av sig till vlt.se och rapporterade om explosioner, som bör ha hörts över stora delar av Hallstahammar.

Efter att ha letat igenom hela det aktuella området har dock räddningstjänst och polis börjat lämna platsen vid 23-tiden.

- Vi vet inte vad det var som small. Det kan vara någon som sköt smällare, det kan vara smällar från avgasrör - vi vet inte. Det känns frustrerande att inte få reda på vad det var, säger Ann-Charlotte Israelsson vid Västmanlandspolisens länskommunikationscentral.

Det finns inga synliga rester efter explosioner och ingen människa har anträffats skadad.