Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oklart om Power Big Meet stannar kvar i Lidköping nästa år

Artikel 73 av 74
Summer Meet 2017
Visa alla artiklar

Ungefär 22 000 bilar körde in på Hovby flygfält i Lidköping för att besöka Power Big Meet, skriver Nya Lidköpings-Tidning, NLT. Men Kjell "Kjelle Power" Gustafsson är inte säker på att de kommer tillbaka nästa år.

– Vi kan flytta en gång till, säger Kjell Gustafsson till NLT.

Siffran 22 000 baseras på att arrangören för Power Big Meet, Kjell Gustafsson, har räknat ihop antalet bilar varje dag för att sedan addera ihop antalet till en totalsumma. När NLT försöker få reda på några faktiska siffror får de till svar att alla andra ljuger och det är anledningen till varför man inte går ut med några faktiska siffror.

Kjell Gustafsson uppger till NLT att han är nöjd med antalet bilar som kom samt uppbackningen från Lidköpings kommun, men säger ändå att det inte är säkert att de stannar kvar i Lidköping nästa år.

– Lidköpings kommun har varit fantastisk men det gäller att hotell och restauranger inte tror att Jesus är vid horisonten och börjar höja priserna med 150 procent och sådan skit. Vi har flyttat förut och kan flytta en gång till.

Läs också: Kommer Kjelle Power tillbaka till Västerås nästa år? – här får du svaret

Läs också: Power Meet i Lidköping blev flopp för krögarna