Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oklart vem som vaktar målet i Tillberga

Turerna om vem som vaktar målet i TB Västerås fortsätter.

TB Västerås har ännu inte löst målvaktsfrågan. Som VLT tidigare rapporterat har Andreas Bergwall ansett att Tillberga inte uppfyllt sin del i kontraktet – och för ett par veckor sedan stod parterna långt ifrån varandra. Men nu har sportchefen Peder Lönn och Andreas Bergwall träffats. Lönn vill inte kommentera vad som sagts.

– Men vi jobbar på en lösning oavsett hur den ser ut, om Andreas ska spela eller inte. Vi måste få till en lösning så att alla blir så nöjda det går, säger Lönn.

Lönn och Bergwall ska träffas igen. Sportchefen har också träffat finske landslagsmålvakten Marko Herajärvi, tidigare i Haparandatornio, som kan bli Bergwalls ersättare.

– Ett väldigt bra alternativ och det verkar vara en väldigt bra kille. Vi fortsätter att hålla kontakten så får vi se vad det här landar i, säger Lönn.

TB har ockå haft ett tredje alternativ. Kalle Samuelsson, som stått bakom Bergwall den gångna säsongen och som också varit andrekeeper i VSK.

– Det troliga är att Kalle inte spelar nästa säsong, säger Lönn.

I dag går TB på is och Marc Samuelsson, tidigare forward i Hammarby U20, är ett nytt namn som ska vara med och träna med klubben.

VLT har sökt Andreas Bergwall utan att få kontakt.