Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Onanist dömd till böter

När en kvinna var på väg hem till sin mamma mötte hon en man som frågade vad klockan var, samtidigt som han onanerade. Nu har han dömts till böter i tingsrätten.

Det var när kvinnan passerade Skarpskyttebron som hon såg den 49-årige mannen. Hon berättar att han onanerat framför henne och upprepade gånger frågat vad klockan var. Då vände hon sig därifrån och ringde polisen. Hon upplevde situationen som obehaglig och mycket kränkande.

49-åringen säger att han varit på krogen och på väg därifrån ställt sig och kissat vid en bro vid Svartån. Han har medgett vid polisförhör att han onanerat, men i rätten sa han att han enbart kissat och att han vare sig onanerat eller ens träffat kvinnan.

Men eftersom kvinnan pekat ut mannen både på fotografier och i rättssalen dömer tingsrätten honom för sexuellt ofredande. Förutom dagsböter ska mannen också betala skadestånd till kvinnan.