Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bo C Pettersson: Avslöjande svar från s-håll

Annons

I en artikel i VLT 28/1 påpekade jag för s-representanterna Israelsson, Nilsson, Thorell och Österberg att deras i denna tidning tidigare framlagda förbättringsförslag (?) för föräldraledigheten och den kommunala barnomsorgen skulle kosta mer än den skulle smaka, såväl samhällsekonomiskt som medborgarfrihetligt.

Den 1/2 återkom så skribenterna på denna plats med ett svar som knappast kan tolkas på annat sätt än att de ger mig rätt i sak men ändå framhärdar, alltså mot bättre vetande.

Våra vänners svar ger mig anledning att upprepa min uppmaning till VLT:s läsare att med kraft tillbakavisa författarnas och deras partis förslag och i stället kräva röjning i den snårskog av fördyrande krångel som den svenska familjepolitiken resulterat i. Därvid måste målet bli att staten låter småbarnsföräldrarna behålla de pengar de behöver för att ta hand om sina familjer och barn, utan vare sig subventioner eller bidrag - och utan dagens otillbörliga politiska inblandning i familjernas inre angelägenheter.

Bo C Pettersson, styrelseledamot i föreningen Barnens Rätt Till Föräldrarnas Tid

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons